SchweizSchewiz bidrag i Eurovision Song Contest 2017 utsågs genom den nationella uttagningen “ESC 2017 – Die Entscheidungsshow” där allmänheten i år inte bjöds in förrän de 6 finalisterna var utsedda. Väl där fick i alla fall 100% tittarröster utse vinnarlåten, som nu putsats till och fått en officiell video:

Lyssna på Schweiz bidrag till Eurovision Song Contest 2017:
Bidrag / Artist: “Apollo”, Timebelle
Länkar: officiell videofinal-framträdandeLive-Check-framträdande
Låtskrivare: Elias Näslin, Nicolas Günthardt, Alessandra Günthardt

Schlagerpinglan: Beroende på vad man tycker om originalversionerna av ESC-bidragen så kan man ha olika förhoppningar om de nya versionerna som presenteras. T.ex. så önskade jag att de skulle låta bli “Apollo” eftersom jag tyckte att den var perfekt som den var. Så här i efterhand är jag däremot glad att de putsade till den då det uppenbarligen gick att få den ännu mer tilltalande. 🙂

Schweiz höjer sig därmed ytterligare några snäpp och behåller en plats bland mina, numera ganska många, personliga favoriter i Kiev. 😀

Mer om Schweiz förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Schweiz i ESC 2017” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


9 kommentarer till “Schweiz 2017: Officiell video till “Apollo” (Timebelle)”

 1. Kerstin

  Det är ett konstigt bidrag för mig det här. Vissa dagar gillar jag det jättemycket och andra inte. Det åker verkligen hiss på min lista. Jag får se vart det landar till slut.

 2. Marcus

  Ännu ett bidrag där jag inte ser vad andra ser. Det här helt obegripligt för mig, en dötrist nästanmidtempoballadmeninteriktigt som sjungs på en satellitsk hittepåengelska av en rakt igenom okarismatisk sångerska. Jag tänker på Lots hustru när jag set henne.

  Nej, Schweiz fortsätter ökenvandringen. 21 år sen nu som de hade en riktig bra låt senast.

 3. Johanna

  Men Marcus jag håller ju med dig här:-) Måste helt klart vara något fel på mig idag. Den här är jättetråkig för mig och jag förstår inte allas vad andra ser i denna

 4. Marcus

  Först Kerstin, sen Micke, och nu du Johanna… Det verkar väldigt smittsamt det här, det är kanske jag som behöver gå till läkaren. Jag har halsfluss för tillfället, fast när jag tänker efter kanske det är min dåliga musiksmak som står mig upp i halsen? :O

 5. Adri

  Marcus: Jag är raka motsatsen vad gäller sångerskan. Jag kan förstå om människor inte gillar låten, även om jag inte håller med då jag älskar låten! Men sångerskan är en av årets absolut mest karismatiska ju! 😮

 6. Mikaela

  Tycker om låten, men börjar tröttna lite. Det brukar vara förbannelsen med låtar som fastnar direkt.

 7. Micke

  Detta är ett av de bidrag jag verkligen försökt lite extra med att ta till mig. Adri bad mig det och då gjorde jag så 🙂

  Det är ett av de märkligare av årets bidrag. Jag hittar inget dåligt och jag hittar inget bra. Den bara är där på något sätt.

  @Marcus du ska inte ta det så hårt. Du är definitivt på bättringsvägen i alla fall. Du har ju t.o.m börjat inse storheten i Italiens bidrag. Du kan lugnt ställa in läkarbesöket. Du är på bättringsvägen 🙂

 8. Marcus

  Adri, när jag såg framträdandet från den nationella finalen så kunde jag bara tänka på Gunvor Guggisberg, de hade till och med samma halsband på sig! Även om Timbuktella inte hade den berömda bröstvårteklänningen på sig så är det aldrig bra att liknas vid Gunvor…

  Micke, vänta bara tills du ser min uppdaterade lista. Då är det ni som kommer oroa er för mig!

 9. Micke

  Nästa person som skriver här ska få en fråga 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se