Armenien På lördag, den 18:e mars kl. 18:45 CET, är det tänkt att “Fly With Me”, det bidrag som Artsvik ska representera TV-bolaget AMPTV och Armenien med i Eurovision Song Contest 2017, ska presenteras, men redan nu kan man lyssna på ett litet smakprov, se klippet nedan. (Källa: esctoday.com)


“Fly With Me”, Artsvik (smakprov på Armeniens ESC-2017-bidrag)

Schlagerpinglan: Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2017 (inkl. länkar och resultat av “Depi Evratesil”, talangjakten som utsåg 2017-artisten) hittar ni här: “Armenien i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Armenien 2017: Lyssna på smakprov på “Fly With Me””

 1. Mikaela

  Intetsägande, den kan fortsätta hur som helst? Men jag skulle tro att jag kommer gilla den.

 2. Kerstin

  Det gav inte så där jättemycket den här lilla snutten men det känns i alla fall mer positivt än negativt för min del.

 3. Kerstin

  Skulle tro att låten verkligen tar fart där det här klippet slutar. Hoppas det för det finns allt för många sega låtar med redan.

 4. Mikaela

  Off topic: Länk till liveversion av City Lights https://youtu.be/5E_x3BVfzLE

  Nog för att ljudupptagningen är sådär,, men tror hon kan få lite problem med falsksång. Hoppas så att det låter bättre i Kiev eftersom det är mitt favoritbidrag.

 5. Adri

  Just dessa 25 sekunder gav mig lite vibbar av Regina Spektor, och det gillar jag 🙂 men det låter också sommatt låten tar en plötslig sväng där detta klipp slutar, återstår att se 🙂

  Armenien var min favorit förra året, den låten var magisk. Detta låter kompetent, men inte mer. Kommer nog inte kunna slå “Lovewave”.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se