ESC2017 Eurovision.tv, den officiella sidan för Eurovision Song Contest, genomgår nu den största moderniseringen sedan 2013 och kommer till slutet av april att befinna sig i beta-fasen av förvandlingen. Ni kan läsa mer om förändringarnaeurovision.tv.

Schlagerpinglan: Dessa förändringar har även påverkat denna blogg då jag länkar till ländernas info-sidor och låtarnas texter på eurovision.tv. Visserligen är de ännu i beta-stadiet och testar olika lösningar men för tillfället så har jag uppdaterat alla länkar på min samlingssida (se “ESC 2017“-knappen överst på sidan) och förhoppningsvis behöver jag inte göra om det när de väl bestämt sig för en permanent lösning. 🙂

Min ESC 2017-sida innehåller information om alla de tävlande bidragen i Eurovision Song Contest 2017, bl.a. länkar till ländernas bidragsuttagningar, internvalspresentationer, bidragens studioversioner, musikvideor, text-videor och remixer, live-framträdanden vid de nationella uttagningarna, TV-shower, de fem stora förfesterna, artisternas info-sidor och låttexter på den officiella hemsidan eurovision.tv. M.a.o. det mesta man behöver för att ladda upp inför Eurovision Song Contest 2017. 🙂

Ett annat alternativ är att följa med i min genomgång av ESC-2017-bidragen där jag varje dag presenterar och bedömer ett eller flera bidrags chanser i ESC samt delar med mig av mina åsikter om det. 🙂

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se