CypernTV-bolaget CyBC presenterade redan den 21:a oktober den internvalda artist som ska representera Cypern i Eurovision Song Contest 2017. Det dröjde dock tills den 1:a mars innan de släppte Hovigs tävlingsbidrag “Gravity” och nu finns det även en lite mer dansvänlig remix av låten, se nedan.


Gravity – 7th Heaven Epic Mix“, Hovig

Lyssna på Cyperns bidrag till Eurovision Song Contest 2017:
Bidrag / Artist: “Gravity”, Hovig
Länkar: officiell videotextframträdande vid Greklands ESC-uttagninglive i Amsterdamlive i Madrid – “7th Heaven Epic Mix
Låtskrivare: Thomas G:son

Schlagerpinglan: Så där ja, nu börjar det att likna något. 😀 Vanligtvis så brukar jag tycka om att lyssna på de olika remixer som dyker upp av de tävlande ESC-bidragen men i år har resultaten inte varit speciellt imponerande. Därför är jag extra glad nu när jag hittat ett bidrag där jag faktiskt (trots att jag är väldigt förtjust i originalet) upplever att remixen är en klar förbättring. 😀

Eurovision-versionen har visserligen ett härligt gung men ibland kan det bli lite frustrerande då jag helst skulle vilja att låten “kommer igång“… och det gör den i remixen. Jag tackar m.a.o. så hjärtligt för denna present som inte bara kommer att bli välspelad utan även återgav mig lite hopp om att det även i år kan dyka upp pärlor bland remixerna. 😀

Mer om Cyperns förberedelser inför ESC 2017 (inkl. deras senaste ESC-bidrag och resultat) hittar ni här: “Cypern i ESC 2017” medan länk-samlingen med de övriga ländernas bidrag finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Cypern 2017: 7th Heaven Epic Mix av “Gravity” (Hovig)”

  1. Adri

    Cypern befinner sig i en konstig situation för mig i år. Refrängen är jäkligt medryckande och när man lyssnar på den sätter den sig som ett plåster, men trots det är Cypern en av låtarna som alltid faller i glömska för mig.

    Remixen då? Nej det här gillade jag inte (surprise surprise)… jag tycker inte ens att de mixat hans sång tillräckligt för att vara i takt med det nya beatet.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se