KroatienEfter att TV-bolaget HRT, den 17:e februari, avslöjade att de internt utsett Jacques Houdek att få representera Kroatien i Eurovision Song Contest 2017 har det regelbundet presenterats olika versioner av tävlingsbidraget “My Friend”.

Förutom en traditionell officiell video och en studioversion så har låten presenterats som instrumental version, officiell text-video, akustisk version med en egen teckenspråk-musikvideo och nu finns den även i en dance remix där vi återser Endi från originalvideon, se länkar nedan. (Källa: wiwibloggs.com)


My friend -REMIX, ESC 2017 – CROATIA“, Jacques Houdek

Lyssna på Kroatiens bidrag till Eurovision Song Contest 2017:
Bidrag / Artist: “My Friend”, Jacques Houdek
Länkar: officiell videostudioversiontext-videoinstrumental version
akustisk version + musikvideodance remix + musikvideotext
Låtskrivare: Jacques Houdek, Siniša Reljić, Tony Malm, Ines Prajo,
Arjana Kunštek, Fabrizio Laucella

Schlagerpinglan: Som jag påpekat tidigare så är jag väldigt förtjust i årets kroatiska bidrag och sättet de fortsätter att presentera olika musikvideor med olika versioner av bidraget men med återkommande personer från den officiella videon är lika imponerande det. 🙂

Först var det Budo Jusić som återsågs i den akustiska version och nu är det Endis tur i dansremixen. Remixen i sig kommer jag inte att lyssna på fler gånger, utan föredrar originalet och den instrumentala versionen, men jag uppskattar att de bjuder på det där lilla (eller i det här fallet: väldigt mycket) extra. 😀

Mer om Kroatiens förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Kroatien i ESC 2017“ medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen finns här. Se även min presentation av Kroatiens ESC-2017-bidrag.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se