ESC2017söndag inleds de riktiga repetitionerna på scenen i Kiev inför Eurovision Song Contest 2017. Redan nu är det dock full fart då förberedelserna inför dessa rep i form av tekniska repetitioner med stand-in-artister både på och utanför scenen redan pågått en tid.

En del klipp från scen-repen har spridits utan att det varit tillåtet eller uppskattat av de drabbade men lite bjuder de på redan nu. Här nedan ser ni t.ex. ett officiellt klipp där man får ett smakprov på en del av stand-in-artisternas repetitioner, bl.a. glimtar från Sveriges rep, utanför scenen: (Källor: esctoday.com och UA:Перший)


Smygtitt på stand-in-artisternas repeptitioner” (UA:Перший – 5:20 – Apr 25, 2017)

Schlagerpinglan: Se det fullständiga (preliminära) repetitionsschemat här.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se