SerbienDen 27:e februari avslöjade TV-bolaget RTS att Tijana Bogicevic är deras internval inför Eurovision Song Contest 2017 men fullversionen av det bidrag som kommer att representera Serbien presenterades inte förrän den 11:e mars.

I dag, då Tijana även genomförde sitt första rep i Kiev, presenterades en serbisk version av “In Too Deep“, där Dusan Alagic inte bara står för den nya texten och arrangemanget utan även spelar många av instrumenten medan Teodora Nikolic spelar cello, lyssna på “Tvoja” här nedan. (Källa: esctoday.com)


Tvoja“, Tijana Bogicevic (“In Too Deep” – serbisk version )

Lyssna på Serbienss bidrag till Eurovision Song Contest 2017:
Bidrag / Artist: “In Too Deep”, Tijana Bogićević
Länkar: officiell videotextlive i Tel-Avivlive i Amsterdam
live i Madridlive slow version ft. Sing-Singserbisk version: “Tvoja”
Låtskrivare: Borislav Milanov, Bo Persson, Lisa Ann Mari, Desmond Linder, Johan Alkenas

Schlagerpinglan: Njae… till skillnad från fallet med den slovenska versionen av Sloveniens bidrag, där jag tyckte att en bra låt blev ännu bättre på det inhemska språket, så kan jag inte påstå att jag är speciellt förtjust i någon av versionerna av Serbiens bidrag. Jag uppskattar dock ansträngningen och hoppas att fler länder som valt att tävla på engelska presenterar lite mer “exotiska” versioner av sina bidrag. 🙂

Mer om Serbiens förberedelser inför ESC 2017 (samt deras senaste ESC-bidrag och resultat) hittar ni här: “Serbien i ESC 2017“ medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen finns här. Se även min presentation av Serbiens ESC-2017-bidrag.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se