Happy Eurovision 2017!

2017-05-13 (lördag)

ESC 2017 Schlagerpinglan: Snart är det endast en timme kvar innan finalen av Eurovision Song Contest 2017 startar och jag vill ta tillfället i akt att tacka alla er läsare för ert engagemang i denna blogg och önska er en riktigt trevlig Eurovision-kväll. 😀

Här nedan har jag samlat lite länkar som eventuellt kan vara av intresse inför finalen:

Samlade länkar med ESC-2017-final-anknytning:
♥ “Allt inför finalen av Eurovision Song Contest 2017
♥ “Röstordningen och röstuppläsarna
♥ “Information om jurygrupperna
♥ “Det nya röstningssystemet som infördes 2016
♥ “Dags att gissa vinnaren
♥ “Schlagerpinglans final-favoriter
♥ “Oddsen på finalmorgonen
♥ “Presentationer av bidragen till Eurovision Song Contest 2017
♥ “Resultatet av OGAE International ESC Poll 2017

Schlagerpinglan: Ja, då var alla förberedelserna klara och det återstår bara att njuta av showen, hålla tummarna och hoppas på det bästa. “Må bästa bidrag vinna” och må så många som möjligt av oss bli nöjda med resultatet. Ha en trevlig kväll, alla. 😀

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Happy Eurovision 2017!”

 1. Mikaela

  Ha en trevlig och spännande kväll. Förlyssnar och inser att jag kommer heja extra på Ungern. Ingen vinstchans, men önskar fin placering.

 2. hej

  Sajten var nere under natten, så jag har inte kunnat kommentera, men det var roligt att Portugal vann. De har ändå försökt sen ’64. Om det var någon gång de förtjänade att vinna så var det igår. Så det var en bra kväll. I vårt sällskap i vardagsrummet diggade man dock Epic Sax Guy, och det blev blandade åsikter om vinnaren

 3. Schlagerpinglan

  @hej, Sidan är fortfarande inte riktigt OK, det blev väldigt mycket trafik, så det dröjer förmodligen ett tag innan resultatinläggen dyker upp här, men instämmer att det var roligt att Portugal äntligen vann. 😀

 4. Kerstin

  Oj vad nära det var att Bulgarien vann. Men stort grattis till Portugal som ändå var på plats 7 på min lista.
  7/10 av mina favoriter i finalen hamnade på topp tio. Sverige gjorde ännu en fin insats och slutade på en finfin femteplats. Italien var aldrig riktigt med i någon kamp om segern och hamnade betydligt lägre ner än vad många trott. Så stort grattis till både Portugal och Bulgarien som också fick sina bästa placeringar någonsin. Nu är jag lite mätt på ESC för ett tag så om jag inte dyker upp mer denna säsong så önskar jag er alla en fin sommar.

 5. Kerstin

  A

 6. Kerstin

  Tack för i år pinglan och alla vänner här på bloggen. Har läst igenom lite röstning siffror här. Men nu lägger jag ESC 2017 till handlingarna och ser fram emot ESC 2018. Ha det så gott alla!

 7. Schlagerpinglan

  @Kerstin, Tack själv. 🙂 Du får ha det så bra under sommaren / vintern så hörs vi förhoppningsvis här till nästa säsong. Om inget oväntat inträffar så kör jag på som vanligt och bör vara här när ni är redo att börja ladda inför ESC 2018 i Portugal. 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se