Alexander Rybak – ESC Winner 2017 Portugal – Tribute Cover (UNOFFICIAL English Lyrics)
(AlexanderRybakVideo – 2:41 – May 14, 2017)

Schlagerpinglan: Jag får väl erkänna att jag i vanliga fall inte är någon större beundrare av ESC-covers, men just denna version, där ESC-2009-vinnaren Alexander Rybak (Norges “Fairytale“) tolkar ESC-2017-vinnar-bidraget (Portugals “Amar Pelos Dois“ med Salvador Sobral) med en inofficiell engelsk text, tycker jag är väldigt mysig och väl värd att uppmärksammas. 🙂

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Eurovision 2017: Alexander Rybaks hyllnings-cover av vinnarlåten”

 1. Micke

  Överraskande bra faktiskt även om lite av känslan försvinner med engelskans intåg. Men när jag först hörde om detta kände jag bara “sluta nu”. Känner inte så längre. Klart värd att lyssna på

 2. Kerstin

  Micke, jag har tackat för mig denna säsongen men jag vill bara säga att jag kanske missat någon fråga från dig och inte svarat. Jag hade verkligen velat kommentera och diskutera bidragen mer med speciellt dig men jag har tyvärr inte känt samma glädje i år pga det jag berättade för någon vecka sen. Men som dom säger tiden läker alla sår.Jag hoppas komma tillbaks nästa säsong med mer entusiasm och energi. Tills dess kram på dig.

 3. Micke

  @Kerstin, oj vad sånt här är svårt när man sitter på nätet. Vi känner ju bara varandra här så du känner ju egentligen inte Micke. Jag ska berätta en sak för dig min vän. Jag är inget speciellt som människa men det finns en sak ingen kan ta ifrån. Mitt brinnande intresse för andra människor och deras välmående. När jag märker att någon mår dåligt så bara jag måste dit. Jag fungerar på det sättet och det ber jag inte om ursäkt för.

  Hela Micke brinner just nu för att få prata lite med Kerstin om detta. Jag är bara sån. Tyvärr funkar ju inte det så här men jag hoppas av hela mitt hjärta att allt går bra för dig tjejen och att du snart kan sätta klackarna i taket igen. När man är nere så finns det bara en väg att gå och det är uppåt. Det här låter kanske jättelöjligt i dina öron Kerstin men är det så att du inte har någon att prata med så är jag här. Inte här kanske men Pinglan har min mailadress så ta kontakt med henne i så fall. Om det nu är ok för henne.

  Jodå Kerstin jag har allt saknat dina kommentarer här. Du var den första jag hade kontakt med här och jag tycker alltid vi haft kul ihop här och respekterat varandras åsikter. Gillade/gillar alltid att prata med dig för du skriver lite mer än genomsnittet precis som jag och det är kanon 🙂 Det var väl du, jag och Josef (som också dragit ned) plus en som hette Rickard och en finsk Daniela. Det var vi som skrev lite mer 🙂 Men nu är Adri och andra här 🙂

  Ja det hoppas jag verkligen att du kommer tillbaka till nästa år. Jag blir kvar i alla fall och kommer att titta in här lite då och då fram till dess. Ta nu vara på dig Kerstin och se alltid framåt min vän. För varje tråkig grej du tänker på så har du minst tre positiva som kommer att påverka ditt liv. Tänk alltid på det. Varma kramar från din vän Micke

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se