ESC2017 Schlagerpinglan: Det har nu gått ett par veckor sedan syskonen Salvador och Luísa Sobral vann Eurovision Song Contest 2017 för Portugal. Då jag ännu inte lagt upp vare sig vinnar-framträdandet, vinnar-presskonferensen eller segerintervjuerna så är det hög tid att göra det nu, se nedan. 😀


The winning performance of Salvador and Luísa Sobral from Portugal
(eurovision.tv – 7:11 – May 13, 2017)

Intervjuer med syskonen Sobral efter Eurovision-vinsten:
♥ “Interview with Salvador Sobral!” (eurovision.tv – 1:59 – May 13, 2017)
♥ “ESC 2017 – Winners’ press conference” (eurovision.tv – 31:26 – May 14, 2017)
♥ “Interview with Luísa Sobral, Salvador’s sister” (eurovision.tv – 2:27 – May 15, 2017)

Schlagerpinglan: Då det endast gått några veckor sedan Portugals första ESC-vinst så finns det inte mycket nytt att tillägga. Enligt esctoday.com så kommer det första officiella mötet mellan TV-bolaget RTP och EBU, angående ESC 2018, att äga rum den 13:e juni. Förhoppningsvis blir det startskottet på en Eurovision-säsong där förberedelserna inte kantas av lika mycket kaos och drama som vi vant oss vid på senare tid. Lycka till, Portugal! 😀

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se