ESC2018 Schlagerpinglan: I dag, onsdagen den 20:e december kl. 11:00 CET, släpps den andra omgången med biljetter till Eurovision Song Contest 2018 (biljetter till finalen, både live-showen samt jury- och familjerepen).

Totalt kommer fyra biljettsläpp att ske och säkrast köper ni era biljetter genom den officiella biljettåterförsäljaren blueticket.pt. Mer information hittar ni på eurovision.tv:s biljettsida. Lycka till. 😀


TICKET ANNOUNCEMENT: Second wave of tickets on sale on the 20th of December!” (eurovision.tv)

Mer om ESC-ländernas förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “ESC 2018“.

Relaterad information: I dag, den 20:e december, är sista dagen att skicka in bidrag till Bulgarien medan Vitrysslands deadline passeras den 26:e december. En sammanställning över olika länder som tar emot bidrag just nu hittar ni här: “Skicka in bidrag till Eurovision Song Contest 2018“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se