Armenien Under fyra dagar, från den 15:e till 18:e januari, kommer TV-bolaget AMPTV att presentera fem bidrag per dag av de totalt 20 som är utvalda att få tävla i “Depi Evratesil 2018“.

Uttagningen, som består utav kvalrunda, semifinaler och final där Armeniens representant i Eurovision Song Contest 2018 ska utses, kommer att inledas den 3:e februari. Här nedan ser ni länkar till de fem första bidragen, de som presenterades den 15:e januari:

Ett av de tävlande bidragen i “Depi Evratesil 2018”:

I’m a Liar“, Nemra

Lyssna på fem av bidragen som tävlar i “Depi Evratesil 2018”:

Poison (Ari Ari)“, Tamar Kaprelian
Enamórame“, Hayk Kasparov
I’m a Liar“, Nemra
Waiting For The Sun“, Amaliya Margaryan
The Voice“, Suren Poghosyan

Schlagerpinglan: Efter en första genomlyssning av de fem bidragen så hittade jag två bidrag som tilltalade mig mer än de övriga. Störst förhoppning har jag på “I’m a Liar” med Nemra men även “Poison (Ari Ari)” med Tamar Kaprelian (“Face The Shadow“, Genealogy 2015) låter lovande så här inledningsvis. Jag håller dock tummarna för att det kommer att dyka upp ännu bättre (och helst bättre, icke-engelskspråkiga) bidrag de närmaste dagarna. 🙂

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “Armenien i ESC 2018“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Armenien 2018: Lyssna på “Depi Evratesil”-bidragen – del 1”

 1. Micke

  Har aldrig riktigt klickat med Armeniens bidrag men förra året klickade det. I år känner jag mig väldigt positiv efter att ha lyssnat lite på de fem första bidragen. Tre av dessa tycker jag är bra och t.o.m min fyra kan jag godkänna. Den femte däremot är under all kritik

  1. “Poison (Ari Ari)“, Tamar Kaprelian
  2. “I’m a Liar“, Nemra
  3. “Waiting for the sun, Amaliya Margaryan

  4. “The Voice“, Suren Poghosyan

  5. “Enamórame“, Hayk Kasparov

 2. Adri

  Armenien är ett favoritland. Uppe i toppen för mig med bland andra Sverige, Serbien, Norge och (innan de drog sig ur) Luxemburg. 2016 och 2010 var de mina vinnare. 2008 och 2015 var de topp fem.

  Enda riktigt usla låtarna var 2011, 2013 och 2014.

  Aja, lämnar det där det hör hemma… bakom mig.

  Årets första fem armenska låtar då? Jodå… låter väl som början på ett skapligt startfält.

  1. Poison (Ari ari) – Fullständigt överlägsen
  ———————
  2. I’m a liar
  3. Waiting for the sun
  ———————
  LÅÅÅÅNGT hopp ner nu.

  4. Enamórame

  Ytterligare ett stort hopp

  5. The Voice

 3. Micke

  @Adri en fråga. Det gäller bidraget The Voice. Orkade du hela bidraget? Jag var på gränsen för den versen var bland det tråkigaste jag hört. Stod dock ut fram till refrängen och då dök det upp något skapligt faktiskt. Absolut inte bra men tillräckligt för att lyfta den förbi den rätt igenom usla Enamórame i rankingen. Hade jag inte hört refrängen hade vi haft exakt samma ranking du och jag. Bara en sån sak 🙂

 4. Adri

  Micke: Aadu jag funderade på att stänga av minst 20 gånger bara i första versen. Men jag höll mig till refrängen. Och helt ärligt blev det inte bättre tycker jag. Det blev mer minnesvärt i refrängen, men inte bättre för det inte.

  Förhoppningsvis har den ingen vinstchans ändå 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se