Armenien Under fyra dagar, från den 15:e till 18:e januari, kommer TV-bolaget AMPTV att presentera fem bidrag per dag av de totalt 20 som är utvalda att få tävla i “Depi Evratesil 2018“.

Uttagningen, som består utav kvalrunda, semifinaler och final där Armeniens representant i Eurovision Song Contest 2018 ska utses, kommer att inledas den 3:e februari. Här nedan ser ni länkar till de fem bidrag som presenterades den 16:e januari:

Ett av de tävlande bidragen i “Depi Evratesil 2018”:

Qami“, Sevak Khanagyan

Lyssna på fem av bidragen som tävlar i “Depi Evratesil 2018”:

Heartbeat“, Angel
Puerto Rico“, Kamil Show
Stare At Me“, AlternatiV
Follow The Ocean“, Tyom
Qami“, Sevak Khanagyan

Schlagerpinglan: Efter en första genomlyssning av ovanstående fem bidrag så är det helt klart “Qami” med Sevak Khanagyan jag har störst förhoppningar på. Första halvan av låten var visserligen lite väl sömnig för min smak men det tog sig rejält mot slutet så jag är väldigt nyfiken på hur jag kommer att uppfatta den om några veckor. 🙂

Vad gäller de övriga så ser jag dem som ganska lovande men utan att det känns överdrivet spännande. Ett litet plus ger jag därför “Puerto Rico” med Kamil Show men det är snarare för förmågan att stå ut från mängden än att jag skulle vara speciellt förtjust i låten. Variation förnöjer, som sagt. 😀

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “Armenien i ESC 2018“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


9 kommentarer till “Armenien 2018: Lyssna på “Depi Evratesil”-bidragen – del 2”

 1. Adri

  Ajajaj Pinglan. Din förstaplats för dagen är min sistaplats. Det är alltid kul när låten är på sitt egna språk, men när låten är ”Qami” så räddar det tyvärr inte situationen.

  Det händer ibland att jagr hårdare mot ballader. Inte för de är sämre. En bra gjord ballad är det inte mycket som slår. Men en ballad som inte tar fram något nytt till bordet, är nästan smärtsamt segt att ta sig igenom för min del.

  Min rangordning för dagen:

  1. Heartbeat (överlägsen)

  2. Puerto Rico (Låååååångt ifrån bra, men underhållande oc utstickande iaf.)

  3. Stare at me
  4. Follow the ocean
  5. Qami

 2. Adri

  Favoriten hittills är dock fortfarande ”Poison”. Helt klart 🙂

 3. Micke

  Snacka om att ta ett stort steg tillbaka. Gårdagens fem bidrag överraskade mig positivt. Dvs tre av dem. Dumt nog blev jag lurad att tro att det nog blir lika bra idag. No way Jose! Om gårdagen hade tre bra bidrag så hade dagens inget.Tre riktigt bra igår vändes till tre riktigt dåliga idag. Qami ligger ganska nära de tre bra från igår men räcker inte till..

  RIKTIGT BRA BIDRAG:

  1. “Poison (Ari Ari)“, Tamar Kaprelian
  2. “Waiting for the sun, Amaliya Margaryan
  3. “I’m a Liar“, Nemra

  SKAPLIGA BIDRAG:

  4. “Qami”, Sevak Khanagyan
  5. “Stare At Me”, AlternatiV

  GANSKA DÅLIGA BIDRAG:
  6. “Follow The Ocean”, Tyom
  7. “The Voice”, Suren Poghosyan –

  RIKTIGT DÅLIGA BIDRAG:

  8. “Heartbeat”, Angel
  9. “Puerto Rico”, Kamil Show
  10. “Enamórame“, Hayk Kasparov

 4. Daniel

  “Heartbeat“, Angel var dagens bästa.

 5. Johanna

  Nu har jag lyssnat igenom alla dagens och gårdagens bidrag från Armenien och idag var ju ingen höjdRE medans igår hittade jag två bidrag som var bra. Favoriten var nog “Poison” även om Tamars röst troligen inte håller fullt ut. Nr 2 var “waiting for the sun” som jag däremot tror kan hålla bra live

 6. Micke

  @Johanna oj så överraskad jag blir av att du tycker som jag i det mesta här 🙂 Jag blev så positiv igår men idag rann det av mig hur snabbt som helst

 7. Schlagerpinglan

  @Adri, Jag vet inte riktigt om jag vill uttrycka det som att jag är “hårdare mot ballader” (som du uttryckte det) men resultatet är nog detsamma här. En lättsam, lite mer uptempo-låt kan jag lyssna mig igenom relativt enkelt även om den inte faller mig i smaken medan en undermålig ballad helt går bort. (Jag tvingar mig dock igenom dem några gånger då jag vet att det i många fall är värt det.) Vad gäller “Qami“ så hamnar jag någonstans mittemellan då jag verkligen gillar avslutningen men har lite svårt att hålla fokus under den första halvan. Som sagt, det ska bli intressant att se vilken del av låten som till slut “vinner”. 🙂

  Min favorit så här långt är gårdagens “I’m a Liar“ med Nemra men jag har svårt att se den som Armeniens ESC-bidrag. Nåja, halva startfältet är kvar och förhoppningsvis sparar de det bästa till sist.

 8. Micke

  @Johanns, jag tror inte du behöver vara allt för orolig när det gäller Tamars

  https://www.youtube.com/watch?v=roID9zzJYJc

 9. Adri

  Jag är med Micke där. Jag ser ingen anledning att oroa sig över Tamars röst 🙂 Hon deltog ju i ESC 2015 i Genealogy och enligt mig var hon det starkaste kortet i den gruppen 🙂 Följt av 2009-Inga.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se