Slovenien Under fyra dagar, från den 5:e till 8:e februari, kommer TV-bolaget RTVSLO (via radiostationen Val 202) att presentera fyra bidrag per dag av de totalt 16 som är utvalda att få tävla i “EMA 2018“.

Från semifinalen den 17:e februari går åtta bidrag (4 juryvalda och 4 tittarvalda) vidare till finalen den 24:e februari där Sloveniens bidrag i Eurovision Song Contest 2018 utses. Här nedan ser ni länkar till de fyra bidrag som presenterades den 7:e februari:

Ett av de tävlande bidragen i “EMA 2018”:

V nebo“, Ina Shai

Lyssna på (smakprov på) fyra av bidragen som tävlar i “EMA 2018”:

Ljudje”, Tanja Ribič
Glas“, ManuElla
Zdaj sem tu“, Lara Kadis
V nebo“, Ina Shai

Schlagerpinglan: Då har vi kommit fram till den tredje kvartetten av “EMA 2018”-bidrag och tyvärr så känns den som den svagaste så här långt, i alla fall enligt mina örons första intryck. Av dagens skörd så tycker jag dock att “V nebo” med Ina Shai var snäppet bättre än de övriga men jag fortsätter att hoppas på att de sparat det bästa till sist. 😀

Hela startfältet (inkl. länkar till vissa återvändande artisters tidigare EMA-bidrag) hittar ni här: “EMA 2018-startfältet“.

Mer om Sloveniens förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “Slovenien i ESC 2018“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2018 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2018-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Slovenien 2018: Lyssna på fyra “EMA”-bidrag – del 3”

  1. Daniel

    Här kom bästa låten hittills: V nebo

  2. Marcus

    LJUDJE TILL LISSABON!

    Äntligen kom den, låten jag kan älska på riktigt! Har lyssnar sönder de få sekundrarna redan!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se