Sverige Schlagerpinglan: Under fredagen så genomfördes den första repetitionen med publik inför den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2018, den som utspelar sig i Örnsköldsvik den 24:e februari.

Som vanligt så var det inte bara publiken som följde repetitionerna utan även en mängd journalister. Är ni intresserade av hur det såg ut så hittar ni rapporter och bildspel därifrån från Aftonbladets Tobbe Ek. Dessutom så finns lite extramaterial hos SVT, t.ex. det traditionella Minut-för-minut-schemat (titta ej om ni vill bli överraskade i morgon).

Efter repetitionerna så redovisades resultatet av en publikundersökning (gjord av Melodifestivalklubben där 757 personer deltog) samt de nya oddsen från Unibet (för att gå direkt till final) och de var enligt följande:

Resultatet av publikundersökningen Unibets Odds (före => efter repet)
1. “For You“,
Mariette
(200 röster – 26,4%) 1. (↑) Mariette (1,55 => 1,28)
2. “Mitt paradis“,
Elias Abbas
(152 röster – 20,1%) 2. (↑) Rolandz (1,85 => 1,85)
3. “Fuldans“,
Rolandz
121 röster – 16,0%) 3. (↑) Elias Abbas (12,00 => 2,40)
4. “Icarus“,
Emmi Christensson
(94 röster – 12,4%) 4. (↓) Felix Sandman (1,30 => 2,65)
5. “Never Learn“,
Olivia Eliasson
(75 röster – 9,9%) 5. (↓) Emmi Christensson (4,00 => 3,75)
6. “Every Single Day“,
Felix Sandman
(65 röster – 8,6%) 6. (↓) Olivia Eliasson (6,50 => 12,00)
7. “Break That Chain“,
Felicia Olsson
(50 röster – 6,6%) 7. (→) Felicia Olsson (18,00 => 31,00)
(Källor: melodifestivalklubben.se och unibet.com)

Schlagerpinglan: Vid de första genomlyssningarna av minut-klippen så var det inga bidrag som gjorde mig speciellt nyfiken utan denna vecka ser jag mest fram emot att bli överraskad under själva deltävlingen.

Komiskt nog så kom den första överraskningen redan vid presentationen av publikundersökningen som gav Felix Sandman en sjätteplats (och fick honom att rasa rejält på oddslistan), vilket låter lite konstigt efter allt positivt jag läst om bidraget. Nåja, inte mig emot, det gör allt bara så mycket mer spännande inför lördagen. 😀

Se även: “MF-Veckoschema” – “Melodifestivalen 2018” – “ESC-Veckoschema” – “ESC 2018

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Melodifestivalen 2018: Snabbkoll på Örnsköldsviks publikrep”

  1. Alex

    När släpps alla låtar?

  2. Schlagerpinglan

    @Alex, De brukar släppa alla låtarna efter att den fjärde deltävlingen är avslutad så i kväll borde det ske, om de inte frångår rutinerna. (Om du menar 2:30 av kvällens bidrag så borde de släppas runt klockan 14.)

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se