ESC2016 Precis som 2013 och 2016, då Sverige var värdland för ESC, så kommer SVT att sända uppladdningsprogrammet “Studio Eurovision” inför Eurovision Song Contest 2018.

I år blir det två program som båda sänds direkt från Lissabon och är en timme långa. Söndagen den 6:e maj är det premiär för livestudion som är tänkt att följa Sveriges finalist Benjamin Ingrosso, spana in konkurrensen och ta tempen på Portugal som värdnation.

Värd för programmet är halvportugisiska Malin Olsson, som arbetat med ESC för SVT bl.a. i Tyskland 2011, Azerbajdzjan 2012 och Danmark 2014. (Källa: gp.se)

Schlagerpinglan: Nu har jag ju inte sett “Studio Eurovision” vare sig 2013 eller 2016 (då Gina Dirawi var programledare) så jag har ingen aning om vad man kan ha att vänta sig av detta, men det hindrar inte mig från att känna en viss glädje över att SVT inte glömt bort Eurovision helt. 😀

Speciellt eftersom det inte verkar bli något svenskt “Inför Eurovision”-program i år heller (ingen fara, De Eurovisa sänder som vanligt, se första delen här) så får man vara glad för det lilla. Hur som helst så har jag för mig att Malin Olsson brukar göra bra ifrån sig så detta kan mycket väl bli riktigt intressant. 😀

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “ESC 2018: SVT:s “Studio Eurovision” med Malin Olsson”

  1. Adri

    Jag gillar ju Malin. Och ”Studio Eurovision” är ju bättre än inget Eurovision-program alls 🙂

    Men jag hade ju hellre sett Inför ESC 2018 om man nu ska va ärlig! 🙂

  2. En polack

    Till att börja med så är det bra att SVT satsar på ngt iaf. Men Inför-program är ganska lätta att göra och billigt . De behöver inte fokusera så mkt på tittarsiffror. Inför-programmen ska vara kvar till de som ser på det.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se