NederländernaEfter att Nederländerna i förra månaden avslöjade att de tänker skicka den internvalda sångaren Waylon med låten “Outlaw In ‘Em” till Eurovision Song Contest 2018 så dök det senare upp en officiell video till den aktuella låten. Nu finns det även en officiell musikvideo, se nedan.

Lyssna på Nederländernas bidrag till Eurovision Song Contest 2018:
Bidrag / Artist: “Outlaw In ‘Em”, Waylon
Länkar: officiell musikvideoofficiell live-videolåtpresentation
Låtskrivare: Waylon, Ilya Toshinskiy, Jim Beaver

Schlagerpinglan: Eftersom Waylon redan presenterat en officiell video, från en live-spelning där låten verkligen kom till sin rätt, så förväntade jag mig inte en riktigt musikvideo. Men, men… jag klagar knappast utan glädjs i stället åt att få ytterligare en anledning att lyssna på “Outlaw In ‘Em”. 😀

Videon i sig uppfattar jag varken som imponerande eller som en besvikelse utan den känns ganska given och då den tjänar sitt syfte mer än väl så ser jag draget som väldigt lyckat. En trevlig uppladdning inför ESC som nu närmar sig med stormsteg. 😀

Mer om Nederländernas förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “Nederländerna i ESC 2018“ medan länk-samlingen med de övriga utvalda bidragen (i olika versioner) finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Officiell musikvideo till Nederländernas “Outlaw In ‘Em” (Waylon)”

 1. Micke

  Den här är bäst i ESC 2018. Det är inte svårare än så 🙂

 2. Micke

  Fortfarande grymt orolig för hur bidraget slutligen kommer att låta. Är nog lite skadad av Albaniens mord på sitt eget bidrag och jag kommer att fortsätta oroa mig. Det finns två viktiga punkter i låten de helt enkelt bara inte får ta bort. Dels efter 2.26 men i synnerhet efter 3.32 och resten. Nederländerna jag litar på er

 3. Adri

  Alltså jag har så svårt för sån här ”redneck rock”. Varför, VARFÖR, lider snubben av ursprungskomplex?

  Och varför sjunger han med den där ”folk-tonen” som jag hatar?

  Fan, Waylon… ta tillbaks Ilse och framför ordentlig ”on the road”-country igen!

  För den här låten är bara en stor säck med förlorad potential.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se