RysslandEfter att TV-bolaget Channel One Russia hindrades från att skicka internvalda Yulia Samoylova till Ukraina 2017 så återanvänder de samma artist och låtskrivare inför Portugal 2018. Det nya tävlingsbidraget, “I Won’t Break“, har nu även fått en officiell remix, se nedan.

Lyssna på Rysslands bidrag till Eurovision Song Contest 2018:
Bidrag / Artist: “I Won’t Break”, Julia Samoylova
Länkar: officiell musikvideolive i MoskvaMeeKeeChoo Remix
Låtskrivare: Netta Nimrodi, Leonid Gutkin, Arie Burshtein

Schlagerpinglan: Eftersom jag tycker att det är mycket roligare att skriva positiva saker om bidragen än att tvingas ta fram sågen så är jag väldigt glad över att just denna remix dök upp. Det är långt ifrån en av mina favoriter av årets ESC 2018-remixer men det är likväl, för mig, en stor förbättring jämfört med originalet. Jag tror jag nöjer mig där och sparar detaljerna till min presentation av det ryska bidraget, som lär komma inom de närmaste dagarna. 😉

Mer om Rysslands förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “Ryssland i ESC 2018“ medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se