Sverige Nöjesbladet rapporterar idag att Alcazar mycket möjligt kan göra en unik återförening där samtliga fem medlemmar kommer att stå på scenen för första gången någonsin. Enligt uppgift så ska denna spelning äga rum under EuroPrides avslutningsgala på Östermalms IP på lördag.

Som det tidigare meddelats så kommer gruppen att splittras efter höstens “20 years of disco – Mission Completed“-turné, där de kommer att besöka ett flertal svenska städer och avsluta med en stor finalCirkus i Stockholm på nyårsafton. Mer om deras 20 år tillsammans som grupp kan man läsa i biografin ”Alcazar: Carpe Disco” av Fridah Jönsson som lär släppas den 9:e augusti.

Förutom nuvarande medlemmarna Andreas Lundstedt, Tess Merkel Solomons och Lina Hedlund kan ev. även de tidigare medlemmarna Annika ”Annikafiore” Kjaergaard och Magnus Carlsson dyka upp under avskedsturnén, men det återstår att se.
(Källa: aftonbladet.se)

Officiella EuroPride 2018-låten:

In The Name Of Love“, Alcazar

Alcazars samtliga bidrag i Melodifestivalen:

Årtal Bidrag Resultat Gruppmedlemmar
2003 Not a Sinner, Nor a Saint 3:a i finalen (Andreas, Tess, Annikafiore, Magnus)
2005 Alcastar 3:a i finalen (Andreas, Tess, Annikafiore, Magnus)
2009 Stay the Night 5:a i finalen (Andreas, Tess, Lina)
2010 Headlines Andra Chansen (Andreas, Tess, Lina)
2014 Blame It on the Disco 3:a i finalen (Andreas, Tess, Lina)

Schlagerpinglan: Jag är egentligen inte så mycket för skvaller och obekräftade uppgifter, speciellt inte när det kommer från kvällspressen… men vissa saker vill man så gärna ska vara sanna att man bara inte kan ignorera dem. Det verkar dock vara bekräftat att Alcazar kommer att framträda på lördag vid EuroPride-avslutningen och vare sig det visar sig vara tre, fyra eller fem så kan jag inte tänka mig att de lämnar någon besviken. Alcazar är ju trots allt Alcazar, oavsett gruppsammansättning. 🙂

Mer Melodifestivalen-relaterad information hittar ni här: “Sverige i ESC 2019“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se