SverigeSchlagerpinglan: En liten påminnelse till er som är intresserade av att delta i “Melodifestivalen 2019“: I dag, måndagen den 17:e september kl. 11:59, passeras den deadline då SVT inte längre tar emot bidrag och ansökningar till MF 2019.

Bidragen laddar ni upp här medan mer information om hur bidragen väljs ut finns här på bloggen och på svt.se. Regelverket för Melodifestivalen 2019 hittar ni här: på svenska och på engelska. Lycka till! 😀

Senaste Melodifestival-vinnaren:

Dance You Off“, Benjamin Ingrosso (“Melodifestivalen 2018”-1:a, “ESC 2018”-7:a)

Schlagerpinglan: Är ni däremot mer intresserade av att skicka in era alster till någon av de många andra ländernas uttagningar inför Eurovision Song Contest 2019 så hittar ni en behändig info-sammanställning här: “TV-bolag som tar emot bidrag till Eurovision Song Contest 2019

Mer om Sveriges förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Sverige i ESC 2019“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se