Sverige Schlagerpinglan: Spekulationerna vad gäller vilka artister som kan tänkas delta i Melodifestivalen 2019 har varit i gång ett tag nu, se senaste listan här, men nu har det även börjat dyka upp namn på tänkbara programledare.

Enligt källor till Aftonbladet så kommer det att vara 3-4 personer som leder den svenska uttagningen och det första namnet som verkar vara “klart” är komikern Marika Carlsson. (Källa: aftonbladet.se)

Programledare som antas vara klara för Melodifestivalen 2019:

Marika CarlssonRAW COMEDY (2:09 – May 10, 2014)

Schlagerpinglan: När det kommer till valet av programledare för Melodifestivalen så inväntar jag nog den officiella presentationen innan jag börjar fundera över vem som kan tänkas fungera. Dels för att jag gärna vill ha det bekräftat och dels för att man ska kunna se helheten (ifall det nu blir ett arrangemang med ett flertal värdar).

Mer om Sveriges förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Sverige i ESC 2019“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Programledare-spekulationer inför Melodifestivalen 2019”

  1. Adri

    Oj. Blir det Marika Carlsson så är det ju både väldigt oväntat (för mig iaf – jag såg aldrig Marika och MF riktigt korsa vägar i min hjärna) och också riktigt roligt då jag faktiskt tycker väldigt mycket om henne! 🙂

    Så det här såg jag som en väldigt rolig nyhet, även om trycket kanske ska vara på att det just är spekulationer 🙂 Men (om jag nu ska få upp mina förhoppningar): till skillnad från deltagarna så har väl medierna nästan 100% rätt när det kommer till detta? Så det ligger kanske nåt i det!

    Aja. Snart vet vi! 🙂 Detta gjorde mig glad SÅ LÄNGE iaf.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se