Sverige Schlagerpinglan: Fram t.o.m. den 31:a januari (då vi får premiär-lyssna på lite av de första MF-2019-bidragen) kommer jag här på bloggen att presentera ett klassiskt Melodifestivalen-bidrag per dag.

En liknande nedräkning gjorde jag inför Melodifestivalen 2017, men då var det 25 favoriter som missat att ta sig vidare till finalen. I år tar jag en titt på de bidrag som faktiskt varit med i en MF-final men (otroligt nog) blev snuvade på vinsten.

För att hinna med alla mina 25 personliga favoriter så får jag dra igång nedräkningen redan i kväll. I väntan på att detta första inlägg ska bli klart så kan ni roa er med att se 2017-nedräkningen via länken nedan.

Se hela 2017-topp-25-listan: “Nedräkning till Melodifestivalen 2017!
Mer om Sveriges ESC 2019-förberedelser: “Sverige i ESC 2019

På återseende. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se