Schlagerpinglan: Efter juluppehållet så började jag att uppdatera bloggen med de nyheter jag missat under ledigheten men efter nyår så har det varit ganska tyst och jag förstår att många varit ganska undrande över detta. Det har varit många frågetecken som hängt över mig en längre tid nu och som behövts att rätas ut och jag är tacksam för ert tålamod och nu kan jag äntligen meddela att jag fått positiva besked på alla fronter. 😀

Kort sagt: Bloggen kommer att vara aktiv under hela MF/ESC 2019-säsongen och jag hoppas att alla som vill känner sig välkomna att dela med sig av sina åsikter i kommentarsfältet under de månader vi har framför oss. 😀

Till en början så kommer jag att växla mellan att uppdatera bloggen och presentera nyheter efterhand som de inkommer så att jag redan efter några dagar återigen kan ha en fullt aktuell blogg och på allvar kunna koncentrera mig på 2019-säsongen och allt vad det innebär i form av veckoscheman, topplistor, uppladdningar, intressant statistik, historiska återblickar, resultats– och nyhets-uppdateringar samt en och annan överraskning. 😀

Välkomna till en ny, spännande ESC-säsong som förhoppningsvis blir den bästa någonsin!

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Startskottet: Eurovision Song Contest 2019 / Melodifestivalen 2019”

 1. Micke

  @Pinglan, wow jag hoppas verkligen detta betyder det jag får in i min skalle att du menar. Att du så säkert slår fast att du blir kvar hela säsongen måste väl ändå innebära att du fått glada nyheter och besked i det privata. Hoppas verkligen det min vän. Håller alla tummar jag kan komma åt 🙂

  Jag är själv tillbaka sedan några dagar efter att ha haft en fantastisk december. På grymt gott humör här och jag hoppas även du är det nu. Ska börja kolla igenom lite av det du lagt ut här sista tiden. En annan grej som gjorde mig på än bättre humör var att jag nu förstått vem som vann i Albanien. Snacka om att ESC börjar bra i år. Har iofs inte sett den live än men inte fasen kan de väl förstöra den här pärlan? Hoppas det fortsätter lika bra i ESC 2019. Finns några riktigt bra i Ungerns uttagning men där är det ju redan klart vem som vinner. Definitivt inte min favvis.

  Ska ta och lyssna ikapp lite och skriva ihop något.

 2. Schlagerpinglan

  @Micke, Det har inte skrivits så mycket här på bloggen på sistone då det som sagt varit väldigt osäkert men från och med idag så är det full fart framåt igen och om några dagar ska allt vara uppdaterat och redo för 2019-säsongen. 😀

  Vad gäller Albaniens bidrag så kan du nog vara lugn för att den fungerade bättre live (i alla fall för mig som inte var överdrivet förtjust i låten från början) och det verkar som att de vill behålla den på albanska. 🙂

  (Det finns ju aldrig några garantier i livet så man kan aldrig vara säker på något… men sett till hur det ser ut nu så skulle jag vilja påstå att det är solsken på alla fronter här för tillfället och jag hoppas att det är likadant hos alla er andra också. 😀 )

 3. Micke

  @Pinglan, om du hade känt mig på riktigt sas så hade du vetat att det nu skrikit inom mig efter att få veta vad det är som gör dig så positivt. Jag är en genuint intresserad snubbe när det gäller mina medmänniskor förstår du 🙂

  Nu lever vi dock inte i en sån verklighet här på bloggen. Det finns många dårar som både du och jag vet. I den verklighet vi lever i när det gäller bloggar funkar det tyvärr inte så. Det är helt enkelt något du ska hålla för dig själv, även om det svider i mig 🙂 Därför nöjer jag mig med att veta att något positivt iaf har skett och då går jag igång bara av det 🙂 Tummen upp

  Vet du Pinglan jag har nu hunnit lyssna på tre för mig nya bidrag. Ett ungerskt som är bland det sämsta jag hört överhuvudtaget. Men också två riktigt positiva. Ett från Rumänien som borde haft en bättre refräng för att matcha det grymma övriga men framförallt ett från Ukraina som går direkt in som tvåa på min topplista

 4. Micke

  Glömde visst nämna vilket bidrag från Ukraina jag surrade om 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=8X7MdwLlwEg&list=RDMM8X7MdwLlwEg&start_radio=1

 5. Schlagerpinglan

  @Micke, 😀 Ja, det är en balansgång att vilja ha en en så personlig blogg som möjligt utan att för den skull bli alltför privat, men man kan väl lugnt säga att jag fått positiva besked och att jag nu med glädje kan ägna mig åt allt jag vill, däribland bloggen. 😀

  Det ukrainska bidraget hade jag inte hört tidigare men det första intrycket var väldigt positivt. 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se