ESC2019 KAN och EBU har i dag presenterat den logga och grafik som hör till årets tidigare presenterade officiella sloganDare to Dream” och som kommer att användas under Eurovision Song Contest 2019 i Tel Aviv, Israel.

Tanken bakom loggan, som består utav tre trianglar som kombineras till en stjärna, förklarades av KAN enligt följande: Triangeln, en av världens äldsta former, är en universell symbol som återfinns inom konsten, musiken, kosmologin och i naturen och representerar samband och kreativitet. När trianglarna kombineras så bildar de nya enheter som återspeglar den oändliga stjärnhimlen – som framtidens stjärnor som möts upp i Tel Aviv för ESC 2019. (Källa: eurovision.tv)

Grafik och logga för Eurovision Song Contest 2019:

Dare To Dream: The official theme artwork for Eurovision 2019!” (0:18 – Jan 8, 2019)

Schlagerpinglan: I jämförelse med tidigare års slogans så tyckte jag att “Dare to Dream” var ovanligt lyckad och att nu se hur de kombinerar detta med den funktionella triangeln i både grafiken och utformandet av scenen (se första bilden här) så fortsätter jag att vara väldigt positiv till vad KAN och deras medarbetare åstadkommit. 😀

Mer om Eurovision Song Contest 2019 och de deltagande länderna hittar ni här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Eurovision 2019: Israels grafik och logga presenterad”

  1. Mr A

    Känns som en VHS logga från 80-talet.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se