UkrainaNu på lördag, den 9:e februari, kommer TV-bolaget UA:PBC att arrangera den första semifinalen av “Vidbir 2019“, den nationella uttagning som ska utse Ukrainas bidrag i Eurovision Song Contest 2019.

Startfältet avslöjades för ungefär en månad sedan och tävlingsbidragen har presenterats ett efter ett sedan dess. MARUV (som ersatte avhoppade TAYANNA) beslutade sig dock för att inte tävla med låten “For You“, som det först sades, utan i stället med “Siren Song“. Låten släpptes idag och därmed kan vi nu lyssna på hela semfinal 1-startfältet:

Ett av de tävlande bidragen i “Vidbir 2019”:

Siren Song“, MARUV

Ukrainas “Vidbir 2019” – Semifinal 1, 9:e februari:

Startordning, bidrag, artister, låtskrivare:
1. Hey!“, The Hypnotunez
(The Hypnotunez)
2. Myla moya“, Letay
(Illia Reznikov, Ivan Rozin)
3. WOW!“, Vera Kekelia
(Roman Duda, Vira Kekelia)
4. Hate“, TseSho
(TseSho)
5. Galyna guliala“, YUKO
(Stanislav Koroliov, Yulia Yurina )
6. Siren Song“, MARUV
(Anna Korsun )
7. Houston“, Brunettes Shoot Blondes
(Andriy Kovaliov)
8. Nazavzhdy-Navsegda“, BAHROMA
(Roman Bakhariev, Oleksiy Kryvosheyev)
(Källor: UA:Eurovision och wikipedia)

Mer om Ukrainas förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Ukraina i ESC 2019“.
Se även: “Lyssna på bidragen i de nationella ESC-2019-uttagningarna

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Ukraina 2019: Lyssna på “Vidbir”-bidragen – Semifinal 1”

 1. Micke

  Jag har inte hört något av bidragen från Ukraina så dessa försök var de första. Jag kan bara säga en sak! Jag hoppas verkligen bidragen är bättre i Semi 2 för det här var riktigt lågt. Undantagen var ett och ett halvt bidrag. “Myla moya“, Letay känns ganska skaplig och kan definitivt växa. Sen har vi också “Nazavzhdy-Navsegda“, BAHROMA som möjligen även den kan vara en växare. För tidigt att säga än men de övriga lät verkligen inte som några växare.

 2. Schlagerpinglan

  @Micke, Den andra semifinalen innehåller i alla fall ett bra bidrag, enligt min smak. 😀 Du hittar (alla utom ett av) bidragen här: https://www.schlagerpinglan.se/blog/2019/01/22/ukraina-2019-startordningarna-i-vidbir-semifinalerna/ Även det sista bidraget sägs vara ute men jag väntar tills det presenterats via rätt kanaler. 🙂

 3. Adri

  Ända sedan 2013-2014 verkar Ukraina tappat så mycket bry i tävlingen. Varför bryr de sig inte längre?

  Aja. ”Siren Song” var nog bäst i denna hög 🙂

 4. Micke

  Tack Pinglan! Hittade min favvis i Ukraina direkt och även min tvåa 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se