MakedonienTidigare meddelade TV-bolaget MKRTV att de hade planer på att presentera det internval som ska representera Makedonien i Eurovision Song Contest 2019, “Proud” med Tamara Todevska, den 4:e mars men det datumet har ändrats.

I stället blir det den 8:e mars som bidraget, som skrivits av Robert Bilbilov, Darko Dimitrov och Lazar Cvetkovski, kommer att presenteras. TV-bolaget tyckte att det var en mer passande dag, p.g.a. bidragets budskap, att presentationen sker på Internationella kvinnodagen. (Källa: escxtra.com)

Makedoniens ESC-2019-artist:

Tamara Todevska (här med “Let Me Love You“, Tamara, Vrčak and Adrijan ESC 2008)

Schlagerpinglan:symbolvärdet att presentera bidraget på “rätt” dag är värt så mycket att de föredrar att dela rampljuset med Österrike och Irland en dag då många ESC-fans är fullt upptagna med att smälta intrycken från alla andra ESC 2019-bidrag som presenterats dagen innan än att välja dagens datum som det var tänkt?

Hade jag haft en bra låt, som inte behöver gömma sig bakom något och vädja till speciella grupper för sympatiröster, så hade jag velat presentera den en dag då den får maximalt med uppmärksamhet. Men, men… kanske är det bara min otålighet och besvikelse som pratar. Kanske är den värd denna extra väntan. Lycka till, Makedonien. 🙂

Mer om Makedoniens förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Makedonien i ESC 2019“.
De övriga ESC 2019-ländernas förberedelser hittar ni här: “Eurovision Song Contest 2019

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se