RumänienDen 17:e februari avgjordes finalen av “Selecția Națională 2019“, den nationella uttagning som utsåg Rumäniens bidrag i Eurovision Song Contest 2019. Tittarna gav sin 12:poängare till Laura Bretan men till slut var det likväl de internationella juryns favorit Ester Peony som utsågs till segrare.

Vinnarlåten “On a Sunday” har nu fått en tillhörande, officiell musikvideo, se nedan.

Den officiella musikvideon till “On a Sunday“:

Lyssna på Rumäniens bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “On a Sunday”, Ester Peony
Länkar: officiell musikvideofinal-framträdande / preview-video
semifinal-framträdandestudioversion
Låtskrivare: Ester Alexandra Creţu, Alexandru Şerbu, Ioana Victoria Badea
Se även: Resultatet av “Selecția Națională 2019

Schlagerpinglan: Förutom att, som jag påpekat tidigare, dessa video-presentationer ger oss en naturlig anledning att ge ESC-bidragen extralyssningar (vare sig vi gillar bidragen eller ej) så får de även chansen att presenteras på ett nytt sätt. Vissa länder lyckas ju så bra med sina videor att låtarna framställs i ett nytt ljus och i bästa fall t.o.m. får en att helt byta åsikt om dem.

Vad gäller Rumäniens bidrag så gjorde musikvideon varken till eller från för mig, men jag uppskattar likväl att de lagt ner den extratid det tar att erbjuda en video och inte bara skickar final-inspelningen. 😀

Mer om Rumäniens förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Rumänien i ESC 2019

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Officiell musikvideo till Rumäniens “On a Sunday“ (Ester Peony)”

 1. Adri

  Alltså jag undrar om inte detta är årets sämsta refräng. ”Ay ay ay ay ay…”

  Nae. Detta funkar inte för mig. Jag tycker det är så tråkigt.

 2. JOHANNA

  Detta är en låt jag jar så svårt för. Jag förstod ingenting när hon vann och jag förstår fortfarande ingenting

 3. Micke

  She’s only a friend of a friend of a friend of a friend…. ditt ditt ditt ditt ditt ditt ditt She’s only a friend of a friend of a friend of a friend…. ditt ditt ditt ditt ditt ditt ditt She’s only a friend of a friend of a friend of a friend

  Jag tänkte bara på årets sämsta refräng 🙂

 4. Daniela

  Vi rumäner blev förtvivlade över resultatet, vi fattar inte hur det har gått till med jurisarnas röster, Debham och Emelie de Forest gav låten och Ester höga poäng! För vad?? Eller de ville inte att Rumänien skulle till finalen. Jag vet inte, blev själv sååå besviken av resultatet då det fanns mycket bättre alternativ att välja på! 🙂

 5. Daniela

  Det skulle bli en ledsen gubbe! 🙁

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se