IrlandDen 8:e mars presenterade TV-bolaget RTÉ Irlands bidrag i Eurovision Song Contest 2019 i form av en officiell musikvideo med den internvalda sångerskan Sarah McTernan och låten “22“. Några dagar senare framförde hon låten live i TV-showen “Dancing With The Stars“, se nedan. (Källa: wiwibloggs.com)

Se Sarah McTernan framföra “22” live:

Lyssna på Irlands bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “22”, Sarah McTernan
Länkar: officiell musikvideo“Dancing With The Stars”- live-framträdande
Låtskrivare: Janieck van de Polder, Marcia Sondeijker, Roel Rats
Se även: Mer info om det irländska internvalet

Schlagerpinglan: Eftersom min personliga, största farhåga vad gäller det irländska bidraget, bortsett från själva live-sången då, är att de ska “göra en Trijntje Oosterhuis“, d.v.s. ta en ursprungligt mysig låt och helt förändra känslan i låten innan den nåt semifinal-scenen.

Detta klipp, med lite alternativ kvalité, har dock lugnat mig lite och, även om det inte var själva ESC-numret, fått mig att tro att de trots allt kommer att sträva efter “rätt” känsla och därmed fortsätta att befinna sig högt upp på mina listor. 😀

Mer om Irlands förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Irland i ESC 2019

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Irland 2019: Se Sarah McTernan framföra “22” live”

 1. Micke

  Vet inte ens om jag vågar se det här. Irland är som jag sagt 6474 gånger min största besvikelse i ESC. Ett sånt enormt grymt bra musikland och så skiter de fullständigt i ESC. Nu har de äntligen ett helt ok bidrag. Jag gillar detta skarpt. Mycket mysig. Men som sagt vågar jag se det? Vet inte om jag klarar att Irland skitar ned sig än en gång om det nu skulle vara så att hennes pipa inte håller live eller något annat. Kanske bara skiter i detta och bevarar studioversionen i mig istället

 2. Adri

  I like what I see. And hear. Hon håller. Och jag hoppas de fortsätter köra på 50-60-talsstilen i ESC också. Eventuellt att det var lite mkt fokus på dansarna än Sarah här.

  Men å andra sidan… det var Dancing With The Stars. Det har ”Dance” i titeln. I ESC blir det kanske annorlunda 🙂

  Men moodet hoppas jag finns kvar då.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se