CypernCyperns TV-bolag CyBC beslutade sig för att även inför Eurovision Song Contest 2019 satsa på ett internvalt bidrag. I början av mars presenterades den officiella musikvideon till tävlingsbidraget “Replay” med Tampa och nu kan man även se hur den videon gjordes, se “the making of”-videon nedan:

Se videon om hur den officiella videon till Cyperns “Replay” gjordes:

MAKING OF: Tamta’s Music Video for Replay” (3:00 – Mar 20, 2019 – eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Så här efter att alla bidragen presenterats så brukar det komma en liten period där speciellt de bidrag som valts ut via nationella uttagningar presenteras i nya skepnader. Så här långt så är jag ganska nöjd med de flesta av de nya versionerna, men det kan naturligtvis ha att göra med att det oftast har rört sig om bidrag som jag inte varit så förtjust i till att börja med. 😀

När det gäller de internvalda bidragen, som Cyperns här ovan, så brukar de vara redo för ESC direkt när de släpps och då får man hitta på andra sätt att dra blickarna till sig. Att släppa en “making of”-video är ett av de mer underhållande sätten. 😀

Mer om Cyperns förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Cypern i ESC 2019“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till ““Making of the Video”: Cyperns ESC 2019-bidrag “Replay” (Tamta)”

  1. Micke

    En helt annan grej. Det har varit runt 25 nationella uttagningar i år. I endast tre länder har jag inte hittat något överhuvudtaget. T.o.m Kroatien som hade en bedrövlig uttagning hade åtminstone ett bra bidrag även om det nu inte vann. Tyvärr mäktade tre länder inte ens med att frambringa ett enda bra bidrag i sina uttagningar. De tre länder som får extremt underkänt i år är Spanien, Vitryssland och framförallt Island

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se