SchweizInför Eurovision Song Contest 2019 så beslutade sig Schweiz TV-bolag SSR SRG för ovanlighetens skull att utse sitt bidrag internt. Den 7:e mars presenterades den officiella musikvideon till tävlingsbidraget “She Got Me” med Luca Hänni och nu kan man även se en del bakom-kulisserna-klipp, se nedan:

Se bakom kulisserna-klipp vid inspelningen av Schweiz “She Got Me”-video:

Behind The Scenes at Luca Hänni’s music video recording of ‘She Got Me’
(2:06 – Mar 22, 2019 – eurovision.tv)

Schlagerpinglan: När jag tidigare i veckan tog en titt på topp-oddsen så fanns Schweiz med i den oförändrade topp-fyra men redan dagen efter så gick Schweiz om Sverige och ligger nu på en tredjeplats efter Nederländerna och Ryssland.

Själv är jag ganska förtjust i vissa delar av “She Got Me” men för mig personligen så är bidraget för tillfället ganska långt ifrån topp-tre. Mycket kan dock hända innan det är dags för semifinalerna. 😀

Mer om Schweiz förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Schweiz i ESC 2019“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se