RysslandDen 7:e februari avslöjade TV-bolaget RTR att Sergey Lazarev är Rysslands representant i Eurovision Song Contest 2019. Tävlingsbidraget presenterades i videoform den 9:e mars och nu kan man även höra hur det låter när Sergey framför “Scream” live på scen inför publik.

Se Sergey Lazarev framföra “Scream” live:

Lyssna på Rysslands bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “Scream”, Sergey Lazarev
Länkar: live-framträdandelive-repetitions-smakprovofficiell video
Låtskrivare: Philipp Kirkorov, Dimitris Kontopoulos, Sharon Vaughn
Se även: Mer info om det ryska internvalet

Schlagerpinglan: Inte så mycket att tillägga här egentligen. Trots ljudkvalitén på klippet så är det ett kvitto på att Sergey har röstresurserna…. nu återstår det “bara” att sälja in låten till så många som möjligt med ett fenomenalt framträdande i maj. Lycka till. 🙂

Mer om Rysslands förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Ryssland i ESC 2019

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Ryssland 2019: Se Sergey Lazarev framföra “Scream” live”

 1. Alex

  Vilken röst killen har. Låten är lite tråkig i vissa partier men ändå kraftfull i andra.

 2. Josef

  Phu! Det var ett kvitto verkligen! Jag säger nu efter att ha hört Ryssland live att detta blir ett “tvåmansrace” mot guldet?! (Lundvik versus Lazarev) Ja det skulle vara Islands otroligt läckra låt eller Greklands kaxiga Duska.

  Nu återstår bara att höra Cypern ocg Schweiz live och sedan får vi se om någon av dessa kan ge sig in i matchen om guldet!? Varför tror jag så mycket på detta!? Jo som jag upprepat tidigare så har Ryssland och Sverige mycket grannar och båda länderna har starka låtar så det bör bli många 10:or och 12:or! 😀

  Holland kommer mycket högt (topp 5) men trots denna otroligt fina låt så säger mig något att denna låt inte kommer vinna eftersom den passar inte in med ESC, där vinnaren ska “vibrera” på scen. Den är för tam helt enkelt…

 3. Schlagerpinglan

  @Josef, Jag gillar ditt sätt att resonera och hoppas på en spännande omröstning där det till slut står mellan Ryssland och Sverige… men jag har lite svårt att tro på det. Drömma kan man dock och helt omöjligt är det ju trots allt inte. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se