BelgienDen 15:e januari avslöjade TV-bolaget RTBF att de internvalt Eliot att få representera Belgien i Eurovision Song Contest 2019. Tävlingsbidraget presenterades i videoform den 28:e februari och här nedan ser ni två klipp där Eliot framför “Wake Uplive i avskalade versioner, se nedan.

Se Eliot framföra “Wake Up” live:

Lyssna på Belgiens bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “Wake Up”, Eliot
Länkar: “RTBF Auvio”-live-framträdande“MNM”-live-framträdande
officiell musikvideo
Låtskrivare: Pierre Dumoulin, Eliot Vassamillet
Se även: Mer info om det belgiska internvalet

Schlagerpinglan: Belgiens “Wake Up” tillhör ett av de bidrag som jag ännu inte fått ett riktigt grepp om men som jag känner mig lite svagt positiv inför. Efter att ha hört dessa första live-smakprov, visserligen i avskalat format, så kan jag inte säga att jag blev mycket klokare. Det var inget som gjorde mig direkt övertygad om att det blir ett wow-framträdande i Tel Aviv, men samtidigt så blev jag lite nyfiken på hur det hela kommer att sluta. Nåja, tids nog vet vi. 😀

Mer om Belgiens förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Belgien i ESC 2019“ medan länk-samlingen med de övriga utvalda bidragen (i olika versioner) finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se