San MarinoDen 21:a januari avslöjade TV-bolaget SMRTV att de internvalt Serhat att få representera San Marino i Eurovision Song Contest 2019. Tävlingsbidraget presenterades i videoform den 7:e mars och igår framförde Serhat “Say Na Na Nalive vid förfesten “Eurovision in Concert 2019“, se nedan.

Se “Eurovision in Concert 2019” för fler live-framträdanden och intervjuer från den stora förfesten i Amsterdam (uppdateras efterhand).

Se Serhat framföra “Say Na Na Na” live:

Lyssna på San Marinos bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “Say Na Na Na”, Serhat
Länkar: live i Amsterdamlive i Amsterdamofficiell musikvideo
Låtskrivare: Serhat, Mary Susan Applegate
Se även: Mer info om det sanmarinska internvalet

Schlagerpinglan: San Marino har allt sedan ESC 2019-bidragen presenterats befunnit sig ganska långt ner på listan över oddsen att vinna ESC 2019. Vi får väl se om lördagskvällens framträdande får någon effekt på oddssättningen.

Mer om San Marinos förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “San Marino i ESC 2019“ medan länk-samlingen med de övriga utvalda bidragen (i olika versioner) finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “San Marino 2019: Se Serhat framföra “Say Na Na Na” live”

 1. Adri

  Alltså San Marino kämpar ju i motvind, och de kanske inte klarar strecket den här gången heller. Men jag vill ändå påstå för tillfället att detta är deras största chans att återvända till finalen, sen 2014 när de faktiskt var där 🙂

 2. Adri

  WOW. Kollat igenom alla internvaldas framträdanden nu. Och tydligen var Greklands sångerska sjuk och då säger jag såhär: om hon låter sådär när hon är sjuk – dåjävlar borde de andra vara rädda för hur hon kan låta om hon är frisk i maj!

  Tror mycket mer på den nu, och den har för mig varit växande i många veckor nu! 🙂

 3. Alex

  Älskar San Marino I år! Välkommen tillbaka serhat! Nu måste jag ändå säga att mina förväntningar på San Marino är lägre än på andra länder, även denna gång. Och låten kanske är lite cheesy, men ändå älskar den för vad den är. Grattis San Marino för ett bra år!

 4. Micke

  @Adri rätta mig om jag har fel men var det inte du som sa att du inte gillade hennes röst? 🙂 Innan hennes bidrag släpptes gick jag in och sa att jag hade förhoppningar på Greklands kommande bidrag för jag gillar hennes speciella röst. Då kontrade du med motsatsen. Är 90% säker på att det var du men skulle aldrig tvärt säga att det var du. Skulle aldrig göra så på bara 90% 🙂

  Var det du så kul att du hittat hem till hennes speciella röst nu då 🙂 Bidraget är bra men tyvärr inget där hennes röst verkligen får glänsa men det kanske hon ser till att hela hon gör på scen nästa månad istället 🙂

 5. Micke

  @Pinglan, en liten fråga här om något helt annat om det är ok. Gäller givetvis även andra om intresse finns 🙂

  Ett nöje jag alltid har med musik är att lära mig andras smak. Tycker det är askul. Tror jag har hyfsad koll på din (tror jag alltså 🙂 ) Mysmusik har jag dock dålig koll på när det gäller dig.

  Exempelvis, för att ta något från ESC, hade jag stora förväntningar när det gällde uttagningen i Australien när jag fick höra att Sheppard skulle ställa upp. De har några riktiga mysbidrag så jag hoppades väl på det för att även få in mys i ESC. Nu blev det inte så utan de ställde upp med ett väldigt utstakat och anpassat bidrag. Inget fel på det. Tyckte om det men inte det jag hade hoppats på. Det var ett av mina två favvisbidrag i Australien. Det vann inte men det gjorde det andra 🙂

  Detta jag lägger ut nu har jag redan lagt ut en gång men jag funderar. Är det ett mysbidrag för Pinglan? 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=JCrS1MLY1M8

 6. Adri

  Micke: Nja. Du kan minnas rätt men isf är det en tolkningsfråga angående hur du tolkat mina ord.

  För jag har inte skrivit att jag ogillar hennes röst. Jag har skrivit att det ibland händer att det låter tillgjort när hon sjunger 🙂 Att hennes lilla ”Adele/Duffy/Amy Winehouse”-knorr inte verkar komma naturligt.

  Men här är det nertonat. Här så är det väldigt bra och passande.

  Och som sagt, låten växer som ett as. Tolfte plats på min lista hittills men jag gissar den kan aspirera så högt som topp 5 för min del. Högre än så tror jag inte men runt femteplatsen kan den landa i slutändan om stjärnorna ligger rätt 🙂

 7. Schlagerpinglan

  @Micke, Ojsan, jag har varit upptagen hela dagen och missat alla kommentarer och slängde bara ut den presentation jag planerat. Sorry, hade jag vetat hade jag nog valt ett annat land. Länken till Sheppard-låten var i alla fall något som jag uppskattar väldigt mycket. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se