Israel Efter att Kobi Marimi vunnit talangshowen “HaKokhav HaBa L’Eurovizion” och därmed äran att få representera Israel i Eurovision Song Contest 2019 så presenterade TV-bolaget KAN den 10:e mars det internvalda bidraget “Home” i form av den officiella musikvideon.

Sedan dess har Kobi framfört bidraget live vid förfesten i Amsterdam och nu presenteras även en officiell remix av det israeliska bidraget, se nedan.

Officiell remix av “Home”:

Lyssna på Israels bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “Home”, Kobi Marimi
Länkar: dj PM, Tomer Maizner & TOMER G Official Remix
officiell musikvideolive i Amsterdam
Låtskrivare: Inbar Wizman, Ohad Shragai
Se även: Resultatet av det israeliska internvalet

Schlagerpinglan: Jag brukar uppskatta att få ballader serverade i mer dansanta versioner och detta var inget undantag. Troligtvis så kommer denna version att bli välspelad här hemma men även om jag gillar takten, rösten och melodislingorna så är det något vad gäller själva texten som inte helt fungerar för mig här. I den lugna, känslostarka versionen (som tack och lov är den Kobi tävlar med) märker jag inte av det men i remixen så känns delar av texten lite… fel. Intressant hur det kan bli så olika. 🙂

Mer om Israels förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Israel i ESC 2019“ medan länk-samlingen med de övriga utvalda bidragen (i olika versioner) finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se