AlbanienAlbanien valde ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2019 genom finalen av “Festivali i Këngës 57” den 22:a december. Sedan dess har vinnarbidraget “Ktheju tokës” fått en ny version samt en officiell musikvideo som man nu kan se en del bakom-kulisserna-klipp från, se nedan:

Se bakom kulisserna-klipp vid inspelningen av Albaniens “Ktheju tokës”-video:

Behind The Scenes at Jonida Maliqi’s music video recording of Ktheju tokës
(4:04 – Apr 13, 2019 – eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Som vanligt så tycker jag att det är ganska underhållande att få se lite extraklipp från inspelningarna av de olika musikvideorna, vare sig de tillhör låtar jag har bland mina absoluta favoriter eller, som här, är bidrag jag fortfarande är lite osäker på. Slutresultatet, d.v.s. musikvideon till Jonida MaliqisKtheju tokës“, hittar ni här.

Mer om Albaniens förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Albanien i ESC 2019” medan länk-samlingen med de övriga utvalda bidragen (i olika versioner) finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se