StorbritannienStorbritannien valde ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2019 den 8:e februari då finalen av Eurovision: You Decide 2019 avgjordes. Vann gjorde Michael Rice och låten “Bigger Than Us” som nu fått en tillhörande, officiell musikvideo, se nedan.

Den officiella musikvideon till “Bigger Than Us“:

Lyssna på Storbritanniens bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “Bigger Than Us”, Michael Rice
Länkar: officiell musikvideoofficiell video: final-framträdande
text-video“HRT”-live-framträdande
live i Amsterdamlive i Londonlive i Madrid
Låtskrivare: Laurell Barker, Anna-Klara Folin, John Lundvik, Jonas Thander
Se även: Resultatet av “Eurovision: You Decide 2019

Mer om Storbritanniens ESC 2019-förberedelser hittar ni här: “Storbritannien i ESC 2019“ medan länk-samlingen med de övriga utvalda bidragen (i olika versioner) finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Officiell musikvideo till Storbritanniens “Bigger Than Us””

  1. Andreas

    Inte alltför bekant med artisten ifråga men låten är väldigt bra, och om jag inte har fattat det helt fel så var väl detta låten som John ville ta till Melodifestivalen egentligen men ledningen ville ha den han vann med vilket förmodligen är korrekt då jag tror att Sverige kommer komma högre än Storbritannien men kommer nog även bero på karisma tycker av det jag sett att John Lundvik känns som en artist med mer utstrålning och energi på scen än Michael.

    Även låten är det mer fart i, denna låt är lite mer en traditionell ballad och känns som vi sett förr. Och låtarna kommer 100% att konkurrera med varandra och jämföras då alla kommer få reda på eller bör få reda på i varje fall att John har skrivit båda. Tror att Michael kommer få en sämre placering än låten förtjänar mycket tack vare det faktum att den tävlar mot låtskrivaren som dessutom har en låt som väldigt troligt går hem bättre i hemmen.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se