ESC2019 I dag, onsdagen den 8:e maj, är det paus i repetitionerna inför Eurovision Song Contest 2019 men det betyder inte att man inte kan få sin dagliga ESC-dos i alla fall. I kväll kl. 21:00 är det premiär för SVT:sStudio Eurovision” med Marika Carlsson, som ni kan läsa mer om här.

En av gästerna i första delen av “Studio Eurovision 2019”:

Kikki Danielsson (här med “Osby Tennessee” i Melodifestivalen 2018)

Schlagerpinglan: Om ni inte känner för att vänta på TV-premiären så kan man redan nu se det första avsnittet via SVT Play. Mycket nöje! 😀

Se även: Smakprov från de inledande fyra ESC 2019-rep-dagarna:
Semifinal 1: Repdag 1Repdag 2 (officiellt snabb-reprisklipp)
Semifinal 2: Repdag 3Repdag 4 (officiellt snabb-reprisklipp)

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


12 kommentarer till “Se första delen av “Studio Eurovision” med Marika Carlsson”

 1. Adri

  Oj, det här hade jag missat helt! Jag bara utgick från att detta skulle sändas inför semifinalerna 🙂 Detta får jag ta och kolla in isf! Marika är ju fantastisk! 🙂

 2. Mikaela

  Alltså vafasen. När det var EN KVART kvar av programmet började de prata om årets bidrag. Lite löst. Ni missar inget om ni skippar detta avsnitt. Hoppas lördagens är bättre.

 3. Adam

  @Mikaela, jag förstod nästan att det skulle vara så. SVT skiter i de andra bidragen i år. Det har de gjort de senaste åren och kommer göra det antagligen. Orka se nåt som bara är trams. Gamla ESC-minnen kan man söka upp på youtube…

 4. Adam

  @Mikaela, jag förstod nästan att det skulle vara så. SVT skiter i de andra bidragen i år. Det har de gjort de senaste åren och kommer göra det antagligen. Orka se nåt som bara är trams. Gamla ESC-minnen kan man söka upp på youtube…

 5. Andreas

  Jag tittar på De Eurovisa orka titta på SVT som inte verkar ha nåt intresse att visa ett inför program vilket jag tycker är konstigt då jag inte kan tänka mig att inte många vill se dom. Vet att den nordiska panelen var rätt populär hos många då dom hade den.

 6. Adri

  Jag gillade det! 🙂 Antar att det handlar mycket om förväntningar! 🙂 Det är ju inget renodlat “inför”-program så som vi känner till det – men det har det inte marknadsförts som heller! 🙂

  Bara en liten… “talkshow”-ish om ESC som ska passa både de inbitna och gemene man, de lyckades 🙂

  Och som sagt, Marika är 10/10 alltid! 🙂

 7. Mikaela

  Men vem planerade programmen? Det är alltså bara två delar, där det första nu bestod av att totalt ointressanta personer fick prata om sig själva och några covers framfördes.
  Jag kanske har mig själv att skylla som förväntade mig De Eurovisa-format, men jag förstår inte varför man satsade på detta innehåll.

 8. Schlagerpinglan

  Precis som Adri var inne på så får jag väl försvara SVT lite här. “Studio Eurovision” är ju inte tänkt att vara ett Inför-program utan snarare en uppladdning inför ESC där det bjuds på ESC-relaterat material i lättsamt format.

  Jag har själv inte sett det än men kommer att göra det vid tillfälle eftersom jag trots allt är ganska nyfiken och det finns så mycket intressanta saker man skulle kunna göra med ett ESC-program om bara de rätta personerna med de rätta idéerna är inblandade. 😀

 9. Inca

  Tyckte det var hyfsat underhållande. Riktigt underhållande tycker jag däremot Norges inför-program “Adresse Tel Aviv” är. Kolla upp på NRK.

 10. Micke

  Jag avstår att kommentera detta för jag märker att vissa tyvärr missförstår vad man säger. Jättetråkigt. Kan dock säga som sa att jag föredrar De Eurovisa sju dagar i veckan 🙂

 11. Adri

  Jag tycker dock det var många ligor bättre förra året, då det spelades in i Lissabon och tog tempen på deltagare: Madame Monsieur och Netta träffade dem ju förra året till exempel 🙂

  Som ett superfan, är det ju lite “fördummande” (framför allt märktes det tyvärr att Marika ställde frågor som hon förmodligen redan kunde svaret på – men det är inte hennes fel, för jag gissar frågorna var färdigskrivna).

  Men som sagt, med ingångspunkten jag hade så är jag inte allt för besviken 🙂


 12. Oj vad ”liksom”…men i övrigt kul!

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se