ESC 2019 Schlagerpinglan: För att inte fördärva spänningen inför den avgörande finalen av Eurovision Song Contest så avslöjas inte det exakta resultatet av semifinalerna förrän efter att finalen avgjorts men en del intressanta uppgifter angående röstningen har EBU, via Jon Ola SandTwitter, likväl avslöljat:

I den första semifinalen skilde det endast två poäng mellan det bidrag som kom på 10:e-platsen (som gick vidare till finalen) och 11:e-platsen (som blev utslagen) medan tittarna och juryn var överens om 8 av de 10 finalisterna.

I den andra semifinalen skilde det endast en poäng mellan 10:an och 11:an medan tittarna och juryn var överens om 7 av de 10 finalisterna.

Vilka länder som blev utslagna med 1 respektive 2 rösters marginal och vika bidrag det är som tittarna och juryn är så oense om får vi reda på när röstningssiffrorna släpps efter att lördagens final avgjorts. 🙂

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Eurovision 2019: Mycket jämnt mellan 10:e- och 11:e-platserna”

 1. Adri

  Starkt och svårtippat. Men jag gissar att de utslagna placerats som följande:

  SEMI 1:
  11. Polen
  12. Ungern
  13. Portugal
  14. Georgien
  15. Belgien
  16. Finland
  17. Montenegro

  SEMI 2:
  11. Armenien
  12. Rumänien
  13. Litauen
  14. Österrike
  15. Kroatien
  16. Irland
  17. Lettland
  18. Moldavien

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se