ESC 2020 Schlagerpinglan: Ifall någon lyckats att missa det så kommer här en liten påminnelse: I dag kl. 12:00 meddelas det vilken värdstad som valts ut till Eurovision Song Contest 2020.

Maastricht eller Rotterdam?

Eurovision 2020: Which Host City will it be?
(0:18 – Aug 27, 2019 – eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Förutom värdstads- och arena-valet så är även datumen för när den 65:e årgången av ESC ska avgöras utlovade. Så, blir det Rotterdam Ahoy eller MECC Maastricht som är det slutliga valet?

Visst, det har rapporterats att den officiella sidan oavsiktligt redan under onsdagen ska ha läckt resultatet (vilket följdes av ett uttalande från EBU) men oavsett hur det ligger till med den saken så vet vi snart med säkerhet var ESC 2020 kommer att avgöras. 🙂

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se