Schlagerpinglan: Startskottet för det nya ESC-året må ha ljudit men än så länge så befinner vi oss i startgroparna och det finns inte så mycket att fylla upp veckoschemat med så här inledningsvis… men ett schema blir det likväl. 😀


Veckoschema – Eurovision Song Contest 2020 – v. 36

Måndag – 2:a september 2019
Schweiz Schweiz – Internval: SRF börjar att ta emot bidrag
Mer info här: “Schweiz satsar återigen på internval

Schlagerpinglan: Nej, det händer inte så mycket men helt händelselöst är det som synes inte. För de som funderar på att skicka in bidrag till olika länders uttagningar så kan det kanske t.o.m. vara intressant att bli påmind om att Schweiz i dag, den 2:a september, börjar att ta emot bidrag till sitt internval. Mer info hittar ni här. Lycka till. 🙂

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se