ESC2020 Måndagen den 2:a december publicerades de första bilderna på scenen som kommer att användas under Eurovision Song Contest 2020 i Rotterdam och det var en platt, minimalistisk och modern scen som designern Florian Wieder presenterade.

Scenen sägs vara inspirerad av temat “Open Up” och det typiska holländska landskapet och visar kopplingen mellan himmel, hav och land. Horisonten förbinder dessa tre element och fungerar som ett fönster att öppna upp till Eurovision 2020-världen. Med landets kanaler och broar som inspiration har det skapats en scen som ska ta artisterna så nära publiken som möjligt, vilket även är anledningen till att the Green Room är tillbaka, efter ett års frånvaro. (Källa: eurovision.tv)

Eurovision Song Contest 2020 – Scenen:
Rotterdam-scenen
(Grafik: NPO/AVROTROS/NOS )

Schlagerpinglan: Utan att ha sett bidragen framföras på scenen så är det lite svårt att ha någon uppfattning om hur det kommer att se ut i slutändan och vad scenens funktioner kan tänkas användas till. De inledande bilderna ser i alla fall snygga ut och så länge det är en scen som är skapad för att lyfta fram artisterna (och inte få dem att se ut som små prickar på en enorm scen eller drunkna i specialeffekter) så blir det nog bra. 😀

Mer info och fler bilder på scenen hittar ni hos eurovision.tv.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se