Slovenien Efter fem veckors duellerande har nu tio finalister tagit sig vidare i EMA FREŠ, onlinetävlingen där unga talanger tävlar om två platser i EMA 2020, Sloveniens nationella uttagning inför Eurovision Song Contest 2020.

Totalt var det 18 talanger som tävlade, ni hittar det ambitiösa duellschemat här medan de tio finalister (med tillhörande, ännu ej färdigställda, låtar) som fortfarande har chansen att få delta i EMA 2020 finns här nedan:

EMA FREŠ-finalisterna:
Foto: MMC RTV SLO
(Foto: MMC RTV SLO)

EMA FREŠ – Final-startfältet:
Stella – “Ne vem, če sem v redu
Younite – “The Cure
Klarity – “Diham
Parvani Violet – “Cupid
Marmoris – “Moj pristan
Saška – “Še kar lovim tvoj nasmeh
Alfirev – “Črno bela lika
Pia Nina – “Tukaj in zdaj
Astrid in Avantgarden -“Sing to Me
Lana Hrvatin – “Dream

Schlagerpinglan: Trots att jag har följt de 10 låtarna genom hela den fem veckor långa uttagningen så kan jag inte säga att jag har tillräckligt på fötterna för att utse någon personlig favorit i nuläget. Vi har ju ännu bara fått höra små snuttar av tidiga versioner av tävlingsbidragen.

Ett första intryck har jag ju trots allt fått, så för sakens skull så kan jag nämna att jag så här långt är mest nyfiken på bidragen av Klarity och Alfirev. Hur det sedan blir efter att jag hört bidragen framföras live i fullversion återstår dock att se. 😀

Mer om Sloveniens förberedelser inför ESC 2020 hittar ni här: “Slovenien i ESC 2020“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se