MoldavienTV-bolaget TRM har visserligen ännu ej avslöjat om de kommer att utse Moldaviens bidrag i Eurovision Song Contest 2020 genom den traditionella, nationella uttagningen O Melodie Pentru Europa eller genom ett internval men klart är att de nu söker lämpliga bidrag att skicka till Rotterdam.

Intresserade kan skicka in sina bidrag via brev till Eurovision 2020 Collection Center, Chisinau municipality, str. Hânceşti, 64, TV Moldova 1 (TV room) eller email via eurovision@trm.md fram till den 17:e januari.

De inskickade bidragen kommer senare att lyssnas igenom och de bästa får en inbjudan till en live-audition. Fullständiga regler hittar ni här. (Källa: escxtra.com)

Moldaviens bäst placerade “O Melodie Pentru Europa”-vinnare:

Hey Mamma“, Sunstroke Project (3:a i ESC-finalen 2017)

Schlagerpinglan: Även om Moldaviens auditioner rört upp en del känslor genom åren och jag inte alltid håller med urvalsjuryn eller de som röstar i O Melodie Pentru Europa så är det inget som jag skulle vilja vara förutan.

Tyvärr så låter det på sättet de efterfrågar lämpliga ESC 2020-bidrag på att de eventuellt kommer att göra ett internval inför 2020… men även om det förmodligen kan vara väldigt frustrationsbesparande så är det inget jag hoppas på. Nåja, deadline för inskicket är den 17:e januari, sedan får vi se vad som händer. 😀

Mer om Moldaviens förberedelser inför ESC 2020 hittar ni här: “Moldavien i ESC 2020“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se