Norge Nu på lördag den 25:e januari fortsätter 60-års-jubilerande Melodi Grand Prix, Norges uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2020, med den tredje semifinalen (som är tillägnad Midt-Norge).

Förutom de fyra semifinalisterna, som tävlar om en plats i finalen och som ni kan lyssna på här, så kommer ett finalklart bidrag, av de fem som ni kan läsa om här, att framföras. Redan nu kan man lyssna på studioversionen av veckans förkvalificerade finalist, se nedan:

Lyssna på det tredje finalklara MGP 2020-bidraget:

Akuvi
Akuvi – “Som du ernrk.noyoutube
(t&m: Beatrice Akuvi Kumordzie, Andreas Stone, Costa Leon, Amin Zana)
hennes syster Anna-Lisa Kumoji deltog i MGP 2019: “Holla” (guldfinalist)
läs mer på nrk.no

Schlagerpinglan: Efter en första genomlyssning av veckans förkvalificerade finalist så har inget förändrats på MGP-fronten för mig personligen. Fortfarande är Didrik & Emil mina favoriter av de på förhand utsedda finalisterna medan Rein Alexander är den jag (så här långt) hoppas får Rotterdam-biljetten. Visst, vi har tre semifinaler kvar och några vinnar-spekulationer är lite väl tidiga att göra… men jag har svårt att se att det ska kunna dyka upp något bättre. 😀

Mer om Norges förberedelser inför ESC 2020 hittar ni här: “Norge i ESC 2020“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Norge 2020: Lyssna på tredje MGP-finalbidraget”

  1. Adri

    Bättre än hennes syrra förra året. Men ingen favorit. Kul med norska dock 🙂

  2. Adam

    Bästa förkvalade helt klart. Förmodligen ingen vinnare, men hade nog tagit sig till final ändå i veckans semifinal, då den är extremt svag.

  3. Micke

    Ursäkta mig Norge. Älskar egentligen mitt grannland förutom i skidor men för mig är ni det största skämtet av allt hittills i ESC 2020

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se