Storbritannien Efter att TV-bolaget BBC i september 2019 avslöjade att de arbetar tillsammans med skivbolaget BMG med att internt utse Storbritanniens bidrag i Eurovision Song Contest 2020 så har det varit ganska tyst men i går kom lite efterlängtad information:

Torsdagen den 27:e februari kommer BBC att presentera både den artist och det bidrag som valts ut till att få representera landet i Rotterdam. Avslöjandet sker på BBC Radio 1 (Breakfast with Greg James), BBC Radio 2 (Ken Bruce) samt på bbc.co.uk. (Källa: BBC)

Storbritanniens senaste internvalda ESC-bidrag:

Still In Love With You“, Electro Velvet (24:a i ESC 2015-finalen)

Schlagerpinglan: Det är med skräckblandad förtjusning och nyfikenhet jag tar emot denna nyhet. 😀 Jag önskar så innerligt att BBC valt ut ett bidrag som är bra “på riktigt” och som har chansen att få en bra placering i Rotterdam och inte visar sig vara ett specialbidrag som “borde fungera i ESC-bubblan“, men sällan visar sig göra det.

Nåja, om inget annat så planerar även Tyskland (som jag har liknande farhågor kring) att presentera sitt internvalda bidrag samma dag… så det kan bli dubbelt upp av vad de nu än har på lager för oss. Jag hoppas på det bästa i alla fall. 😀

Mer om Storbritanniens ESC 2020-förberedelser här: “Storbritannien i ESC 2020” medan länk-samlingen till de redan presenterade bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Storbritannien 2020: Internvalspresentation den 27:e februari”

  1. Nathalie

    Har absolut noll förväntan när det kommer till Englands bidrag, så jag kan knappast bli besviken.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se