Armenien TV-bolaget AMPTV utsåg Armeniens bidrag i Eurovision Song Contest 2020 genom den nationella uttagningen Depi Evratesil 2020 där 12 bidrag tävlade i finalen den 15:e februari.

Vann gjorde Athena Manoukian och låten “Chains On You“, som i dag, den 13:e mars, presenterades i en Eurovision-version med tillhörande officiell musikvideo, se länkar nedan.

Den officiella musikvideon till “Chains On You”:

Lyssna på Armeniens bidrag till Eurovision Song Contest 2020:
Bidrag / Artist: “Chains On You”, Athena Manoukian
Länkar: officiell musikvideofinal-framträdandeoriginal-studioversion
live-repetitions-framträdandeeurovision.tv (låttext + info)
Låtskrivare: Athena Manoukian, DJ Paco
Se även: Resultatet av “Depi Evratesil 2020

Schlagerpinglan: När jag tidigare i dag sammanställde min första ESC 2020-topp-41-lista för säsongen så utgick jag från originalversionen av “Chains On You” och placerade den då på den nedre halvan av listan. Den nya versionen visar sig däremot vara en rejält positiv överraskning. På något sätt så har de lyckats att putsa bort det mesta som störde mig, t.ex. ett flertal gälla toner och känslan av monotont malande, och gjort den mer “fyllig” och intressant. Vid nästa genomgång så kommer jag garanterat att ha Armenien betydligt högre upp på listan, frågan är bara hur högt. 😀

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2020 hittar ni här: “Armenien i ESC 2020“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Officiell musikvideo till Armeniens “Chains On You“”

  1. Adri

    Det här är en av få favoriter i år! 🙂 Tror inte den är chanslös, men tror inte den är garanterad i final heller. Detta är ett av de fallen som verkligen kommer avgöras under sina tre minuter! 🙂

  2. Marcus

    Jag hoppas vi får en försmak på hur scennumret kan tänkas se ut här i videon, riktigt snyggt! Sen håller jag helt med dig Pinglan, även om jag hela tiden gillat låten så har den definitivt varit i visst behov av en lagom upputsning, som den fick här.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se