ESC2020 Från början var det tänkt att den officiella dubbel-CD-skivan med de 41 låtarna från den inställda Eurovision Song Contest 2020 skulle ges ut den 8:e maj men i stället så kommer den, i form av en hyllnings-CD, att släppas den 15:e maj.

Official ESC 2020 Tribute CD

Hyllnings-CD:n kan redan nu förbeställas från den officiella sidans webshop, och kommer då tillsammans med underlägg med årets officiella ESC-logga, se shop.eurovision.tv för detaljer. (Källa och grafik: shop.eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Tilläggas bör att man även kan beställa/köpa skivan från andra återförsäljare om man så vill. Texten ovan ska inte ses som någon form av uppmaning till köp utan är mest tänkt som info till de som undrat om det kommer någon skiva i år. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se