ESC2020 Då det inte blir något Eurovision Song Contest 2020 så har den årliga OGAE-omröstningen i år utvidgats till att tillåta alla Eurovision-fans att rösta och inte bara de som är medlemmar i de nationella OGAE-klubbarna. För att delta, registrera er hos Mi-Voice. Deadline: 3:e maj kl. 23:59 CET.

OGAE Eurovision Fan Contest

OGAE Eurovision Fan Contest i korthet:

OGAE, med sina över 13 000 medlemmar runt världen, brukar ordna en omröstning bland sina fanklubbar för att se vilket bidrag som är deras favorit.
De senaste vinnarna har varit Mahmood från Italien 2019 och Netta från Israel 2018.
Varje OGAE-klubb kommer att välja ut sin favorit, som vanligt, men de kommer även att utgöra det landets jury och stå för 50% av resultatet.
De resterande 50% kommer från icke-medlemmars online-röster. För att delta ska man registrera sig hos samarbetspartnern Mi-Voice före den 3:e maj kl. 23:59 CET. När omröstningen påbörjas får du ett mail som göra att du kan lägga din röst och bidra till slutresultatet.
Du kan lyssna på de 41 tävlingsbidragen och se deras officiella videor hos eurovision.tv.
Observera att denna omröstning är för skojs skull och har inget med vare sig EBU eller det officiella ESC-resultatet att göra.
(Källa: ogaeinternational.org)

Schlagerpinglan: För att vara ett år då ESC inte kommer att avgöras alls så utses det väldigt många alternativa segrare. I kväll, med start kl. 21:00, är det ju t.ex. dags för finalen av Eurojury 2020 att avgöras, vilken jag återkommer till senare i kväll. 🙂

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se