ESC 2020 Schlagerpinglan: I dag, lördagen den 16:e maj, var det meningen att finalen av Eurovision Song Contest 2020 skulle avgöras men p.g.a. det pågående corona-utbrottet så är ju tävlingen inställd och det kommer att bjudas på en hyllningsshow i stället.

Efter två inledande hyllningsshower, Eurovision Song Celebration 2020 för den första och andra semifinalen, så är det i kväll dags för “Eurovision: Europe Shine A Light“, där de 41 bidragen kommer att hyllas.

Showen kan ses via SVT1 och youtube med start kl. 21:00. Se även “Ersättningsshowerna under Eurovision-veckan 2020” för ytterligare tips om ESC-relaterade shower som de olika ländernas TV-bolag bjuder på denna högtidsdag.

Eurovision: Europe Shine A Light – Hyllningsshow kl. 21:00

Eurovision: Europe Shine A Light – Official Trailer
(0:29 – May 7, 2020 – eurovision.tv)

Schlagerpinglan: I väntan på kvällens hyllningsshow så kommer jag att fila på min slutliga topp-41 och mina finalpoäng. Är ni intresserade av att göra detsamma hittar ni en snabbrepris av alla bidragen här, en sammanställning av alla bidrag uppdelade i semifinalernas startordningar (inkl. olika versioner av bidragen) här samt en sammanställning av bidragen i den ordning de valdes ut här. På återseende. 😀

Vill man inte vänta tills kl. 21:00 så kan man på P4, kl. 20:00-00:00, lyssna på Eurovisionfest med Carolina Norén och Björn Kjellman, men mer om det lite senare i dag.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se