Australien När Australien höll sin ESC-hyllningsshow “Eurovision 2020: Big Night In!” så presenterade de inte bara landets alternativa vinnare för Eurovision Song Contest 2020 utan det bjöds även på en del gästspel av kända artister från både ESC och de nationella uttagningarna, varav ett ni ser här.

Här nedan ser ni en av showens höjdpunkter då Australiens tänkta ESC 2020-representant Montaigne framförde sitt bidrag “Don’t Break Me“. Scenshowen är inte identisk med den som var tänkt att framföras i Rotterdam men den visar vilka tankar de hade med den.

Eurovision 2020: Big Night In! – “Don’t Break Me”

Montaigne – Don’t Break Me – Australia – ESC2020

Schlagerpinglan: När jag ser detta framträdande (som inte är det som skulle framföras i Rotterdam men väl ett smakprov på tanken de hade med det) så påminns jag om hur viktiga de tre minuterna på ESC-scenen är.

Som synes av min slutliga ESC 2020-lista så har jag Australien i botten-fem… men det berodde till stor del på att jag inte alls greppade framträdandet vid den nationella finalen. När jag nu ser denna nya scenshow, som jag faktiskt både förstår och gillar, så kommer hela låten i ett nytt sken. Jag säger inte att jag helt plötsligt ser “Don’t Break Me” som någon personlig favorit, men visst höjde den sig. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se